Viime viikolla koirat saivat uuden satsin raakaruokaa kun luokkakaveri kävi asioimassa Sjv:n tehtaalla Pietarsaaressa, ja viitsi sitten omille koirillenikin tuoda lihoja, kiitos Annina! Nyt on pakkasessa 10kg broilerinjauhelihaa ja 5kg lihaista rasvaa edellisten lihasatsien seuraksi. Lisäksi palkkapäivän kunniaksi kävin apteekissa, ja matkaan sattui pullo Megaderm-rasvahappovalmistetta ja Bucadog-suuhygieniageeli. Lisäksi sain kaverilta koirille hirven luita, joita pilkoin hieman sopivampiin annoskokoihin. Nyt siis koirilla on varsin lukuisat oltavat, vaikka ilmeisesti Megaderm on koirien mielestä aivan kamalan pahaa eikä Bucadog:kaan maulla juhli, mikäli koirien ilmeisiin on uskominen.  :D Saakin nähdä joudunko lahjoittamaan Megadermin siskolle kun koirat kovasti nenäänsä nyrpistellen suostuivat ruokaa syömään sen jälkeen kun sen sinne lisäilin.

Operaationa on siis saada Enyalle ja Aatokselle hieman painoa lisää, 200-300 grammaa kumpaisellekkin. Aatos varsinkin kun on lähiaikoina ihan huomaamatta laihtunut kun ruoka on hieman normaalia huonommin maistunut. Enya taas on koko ikänsä ollut hieman huono syömään, neitiä ei yksinkertaisesti ruoka kiinnosta kovinkaan paljoa. Enya syö sen verran, että kroppa pysyy kunnossa ja lihakset pysyvät ihan soppeleina, mutta lisäenergia olisi tarpeen. Tarkoituksena olisi kuitenkin saada lihaskunto mahdollisimman hyväksi  ja energiaa toki menee turkinkin kasvuun & ylläpitoon. Nyt sitten katson, miten tuo lihainen rasva alkaa tarttumaan neitiin kun tuoteselosteen mukaan siinä pitäisi olla rasvaa n. 45%. Enyan lähtöpaino on 4,4kg eli yritys on nostaa ja saada paino pysymään 4,7kilossa, jolloin neiti olisi varsin täydellisessä kunnossa. Aatoksen lähtöpainoa en tiedä, 8kilon kieppeillä veikkaisin.

Sainpas myös vihdoin ja viimein hankittua hallikortin ja seuraavat kaksi kuukautta onkin tarkoituksena ahkerasti käytä treenailemassa lämpimässä Dogness-hallissa. Luultavasti Enyan kanssa pyritään mahdollisimman hyvin keskittymään agilityyn ja Aatoksen kanssa tehdään tokoa yms jotain muuta säätämistä. :)