Eli nyt selvisi ensimmäinen arvioitu lähtöpäivä, voihan tuo vielä muuttua, mutta tällä hetkellä Ansa lähtisi 14.12. Eli me silloin maanantaina matkattaisiin Helsinkiin junalla ja Heidi olisi siellä sitten jo Gamman kanssa ja tämän jälkeen lähdettäisiin "kouluttamaan" kakaroiden uusia ohjaajia. :) Eli näytettäis mitä ollaan tehty ja miten ollaan toimittu erilaisissa tilanteissa. Ja varmaan sitten katsottais miten uusilla ohjaajilla alkais yhteistyö pelaamaan noitten mustiaisten kanssa. Sitten saadaankin itkukurkussa palata junalla Haidin kanssa. Nyt on vielä sitten vajaa seitsemisen viikkoa aikaa ja nyt olisikin tarkoitus taltioida mahdollisimman paljon muistoja verkkokalvolle sekä konkreettisesti valokuviin. Olisi kyllä myös mukavaa jos jonkinlaista videonpätkää saisi joistain treeneistä itselleen muistoksi. :)

Ansa on myös Gamman kanssa lähdössä 24.11. luustokuvauksiin, joten saa nähdä mitä tulee. Nuo ei kyllä ole yhtään säästelly tuota kroppaansa tässä kehityksen aikana, joten en yhtään ihmettele jos ei ihan priimaa tulisi, saa nyt kuitenkin nähdä onko se remuamin vaikuttanut siihen luustoon mitenkään. Toivottavaa tietenkin olisi, että priimaa lukisi paperissa. :) Mutta koska kuvauttaminen menee noinkin myöhään, ei me Ansan kanssa päästä enää toiseen tokokisaan, sillä varoajat tulee taas päälle. Ellei sitten jossain rauhoittavassa ole vain 14vuorokautta varoaikoja, sillä koe on 15 päivän kuluttua kuvauttamisesta.. Ei toki tämä vituta ei.. Kun ei tässä lähistöllä ole mitään kokeita ennen koetta sillälailla, että ilmottautumisaikaa olisi vielä jäljellä.. Olis se ykkönen ollut kiva käydä repäisemässä kun tuo koira kumminkin osaa melkein kaikki liikkeet kympin arvoisesti..

 

Aatoksen kanssa käytiin myös näyttäytymässä Seinäjoella näytelmissä, josta tuloksena EH ihan kivalla arvostelulla. Moitti Aatoksen lyhyttä askelta ravissa ja liian lyhyttä kuonoa. Tämä nyt on selittelyä, mutta Seinäjoella ne lattiat ovat ihan pirun liukkaat, joten uskon tuon lyhyen askeleen johtuvan ihan siitä. Koiralla kuitenkin oli kehässä mukavasti menohaluja ja yksilöarvostelussa Aatos sitten liikkuikin pää pystyssä ja todella mukavalla asenteella. :) Seuraavaksi mennäänkin ehkä huhtikuussa Vaasaan, mutta sitä ennen taukoillaan näytelmissä.