ainakin melkein...

 

Eli palattiin eilen Ansan kanssa Sarkin kyydillä tänne Kannukseen ja täällä odotti yllätys eli ensilumet oli sataneet tänne jo. Ansa tietenkin heti autosta päästyään rupes ringittämään ja bilettämään ja oli ihan innoissaan lumesta, hassu. :) Nyt on jo melkein kaikki lumet sulaneet mutta ei voi mitään. Periaatteessa haluaisin, että tulis lunta koska sen myötä olisi valoisempaa ja ehkä "kuivempaa", mutta en haluaisi et tulis kylmä.. Koiria ei kyllä varmaan haittaisi yhtään vaikka oliskin kylmä, tosin jos menee yli -15 asteen niin Aatsilla meinaa tulla vaikeuksia jos ollaan hetkenki paikoillaan eikä ole pukua päällä. Saa nähä miten tuo noutaja tarkenee jos tulee oikein paljon pakkasta.

Tuo noutaja kyllä saa ihmisen nauramaan kaikilla tempauksillaan, siitä tulis hyvä klovni sirkukseen. Hyvä eilenkin kun tultiin autolla niin tämä oli mun jaloissa niin tämä sitten nukkui (vaikka olisi pystynyt pitämään pään alhaalla niin ) pää pystyssä mun jalkaa vasten. Ja sikeästi nukkuikin kun pari kertaa katoin siinä sen hampaat yms. niin ei tullut minkäänlaista reaktiota. :D Sitten tämä neiti siinä loppumatkasta heräsi ja rupes haistelemaan autossa sitä tuuletinta, jotka on siinä kojelaudassa aika lähellä ikkunaa. Toinen vain haisteli sitä ilmaa ihan innoissaan, ihme imppaus kohteet tuollakin :D

Sitten naksuttelin tuolle eilen illalla ja mun on pakko saada joku kuvaamaan joskus meidän naksutteluhetkiä sillä toi oli niin tyhmä! :D Se vain tarjos kurre-asentoa, peruutteli ja huitoi tassullaan. Tarkoituksenani on siis opettaa se kiepahtamaan itsensä ympäri naksuttimella, saapa nähä kuinka kauan siihenkin menee kun toi ei meinaa edes tarjota pään kääntämistä vasemmalle päin. Viskoo kyllä päätään oikealle mutta haluan sen pyörähtävän niin, että vasen kylki jaa sen kiepin sisäpuolelle jos nyt joku ymmärsi mitä tarkoitan. Yritä siinä sitten olla neutraali ja naksautella vain oikeanlaisista tarjoamisista kun toinen on ihan pelle.. :D

 

Käväistiin tuossa muuten treenailemassa äsken esineitä. Otettiin kahet treenit, molemmilla kerroilla 4 esinettä. Eka mentiin kaarihallille Ansan kanssa ja kävin piilottamassa sinne 4 lelua. Yks ilmaistava muut sai otettua. Ja voi vitsi toi oli törkee! Osittain positiivisella tavalla, tämä ilmaisi todella hyvin sen yhden piilon ja siellä oli semmonen vinkuva jalkapallo niin tämä ei meinannu palauttaa sitä, tai ensimmäisellä kerralla palautti hyvin käteen asti ja heitin sen sille uudestaan niin eiköhän tämä ala bielttämään sen pallon kanssa ihan innoissan, juoksi vain ympäri kaarihallia ja vingutti sitä palloa. Sain aika monta käskyä antaa ennenkuin tuo prkl suostu sen luovuttamaan. Muitten esineitten kanssa ei luovutusongelmia. Etsimisestäkään ei ole mitään pahaa sanottavaa oikeastaan, hieman liikaa vauhtia, mutta (!) ei se kuitenkaan mennyt rallitteluksi vaan nenä kävi koko ajan.

Sitten oltiin jo siirtymässä toiselle hallille eli Peltihallille kun bongattiin Haidi & Gamma ja mentiin sitten yhdessä treenailemaan kun heilläkin oli treenikamppeet matkassa mukana. Otettiin ekana Gammalle etsinnät mun esineillä 4kpl, ei ongelmaa ;) Sitten Ansa etsimään 4kpl Haidin esineitä ja minä en tiennyt missä ne oli ja tämähän keräs ihan kivasti virtaa sinä aikana kun oli kiinni kun Gamma etsi. Otettiin aika pitkä seuraamispätkä sillä välin kun Haidi oli piilottelees esineitä ja ei auttanut sitten yhtään. Mun makuun olisi saanu etsiä himpun hiljempaa (etsi siis kovemmalla vauhdilla kuin kaarihallilla) mutta eipä sitä vauhtia sovi mollata kun ei mene kumminkaan rallitteluksi. Nenä kävi kuitenkin koko ajan tosi hyvin, mutta tokihan siinä tarkkuus pakostikin hieman kärsii noin kovassa vauhdissa. Välillä siis kesti mun mielestä liian kauan jossain tarkentamisessa, vaikka ei siinä mitenkään hirveän kauan mennyt. Tuolla Peltihallilla ei olla ikinä edes käyty kattomassa pintoja ja nyt suoraa etsimään vieläpä vieraita esineitä ja ei siinä ongelmia ollut enkä olettanutkaan, että olisi mutta oli se silti todella positiivista ettei noi välittänyt uusista paikoista yhtään mitään. Pitäis muutenkin päästä etsimään paljon uusissa paikoissa, jotta saatais kokemusta paljon erilaisissa ympäristöissä ja et toi oppis ettei paikalla ole väliä, et kaikkialla etsitään. Onneksi ei ole tähän mennessä ollut mitään ongelmaa uusissa paikoissa etsimisessä.

Huomenna päästään sitten kokeilemaan päältähakua ja saa nähä miten toi koira siihen suhtautuu, toivottavasti menee hyvin. :)

 

Ja täällä blogissa pärähti kävijöissä ensimmäinen tuhat rikki!! :O Eikä siihen edes mennyt muutakuin 3kuukautta! Mä en voi tajuta kuinka tätä on näin moni käynyt kyyläämässä, mutta onhan se aina mukavaa kun on lukioita. :) Ei tunnu turhalta raapustella näitä tekstejä, vaikka enemmän mä tätä blogia pidän itseni vuoksi. Mutta toivoisin kyllä edelleen enemmän kommentteja kun kerta kumminkin käytte täällä niin olisi kiva saada jotain kommentteja tai jos tulee johonkin juttuun mieleen vinkki niin ideoita voi aina ehdottaa. ;)

Perään vielä kuva viime talvelta :) Ansa tässä 5kk