Päästimpäs tänään tapaamaan Rilla ja Ansan äippä Oona kun Rilla viitsi poiketa täällä Kannuksessa samalla kun tässä lähistöllä sukulaisilla olivat käymässä. :) Kuviakin siinä sitten otettiin ja niitä on tulossa kunhan vain saan ne koneelle ja muokattua pienemmiksi. :)

Oona oli kyllä aikalailla samanlainen kuin Ansakin, sekä ulkonäöllisesti että luonteeltaankin. Hieman aikuisempi kuitenkin ;) Oona oli sen pari senttiä korkeampi ja tietty kun aikuisiän massa jo tullut niin sitä kautta rotevampi. No näette sitten kun saan kuvia tänne asti. Kuulumisia muista sisaruksista saatiin ja puhuttiin, että jos päästäisiin järjestään joku pentutapaaminen (pah mitä pentuja ne muka enää on? :c ) johon saisi mahdollisimman paljon näitä pentuja niin näkisi millaisia muut on. Hajonta kun jo Ansan ja Gamman välillä on aika suuri.

En nyt oikein osaa sepustaa millainen Oona oli, mutta semmonen luoksepäästävä, perus noutaja. :) Kiitos Rillalle kun päästiin tapaamaan ja toivottavasti ehditään vielä nähdä ennenkuin Ansa jatkaa matkaansa kohti tullivirkailijan uraa. Ansalle tuli muuten tänään ikää mittariin se 10 kk! Virallinen kisaikä siis tokoon täyttyi, mutta on tässä nyt vielä vajaa kaks kuukautta ennen ensimmäisiä kisoja. Ja Oona äippä on sen vajaa kolme vuotta. :)

 

Rotuarvuutteluun.. Elina arvas oikein eli näillä näkymin lapinporokoira vois olla se seuraava koira. Voi se nyt vielä vaihtua, mutta tällä hetkellä porokoira on listassani aika korkealla. Se varmaan on passeli just mun elämäntilanteeseen tällä hetkellä (kattoa nyt mikä on tilanne vuoden päästä..), koska sen kanssa pystyisin harrastamaan monipuolisesti, mutta se ei olisi kumminkaan liian vaativa tai aktiivinen mun käsiin. Mutta katsellaan.. Porokoira kasvattajien tutkiminen jatkuu ja noh mistä sitä ikinä tietää vaikka päätyisinkin ottamaan seuraavaksi sen foksin kumminkin :D