Tänään taas lähdetään kotia kohti, eihän me toki oltu muutakuin viimmeksi viime viikonloppuna kotona. :D Noiden kanssa on yllättävän mukavaa matkustaa, molemmat alkaa olla sen verran konkareita junassa matkustamiseen, että alkaa se olla jo aikamoista rutiinia. Lähinnä se junaan meno on yleensä vielä sähläystä mutta aika nopiaa tuo kaksikko rupeaa nukkumaan/torkkumaan. Ja jos ei ruveta nukkumaan niin ainakin silti pysytään rauhassa paikoillaan.

Se on niin jännä, että tuon kaksikon kanssa lenkkeily on niin hirveää, ei todellakaan lähelläkään rentouttavaa mitä mun mielestä lenkkeilyn pitäis olla. Molemmat kulkee nätisti hihnassa yksin ollessaan mutta yhdistettynä... Eieiei. Aiheuttaa päänsärkyä, tuossa kaksikossa yhdessä tyhmyys tiivistyy.

Huomenna olisi tarkoitus varmaankin mennä Kauhajoelle vappu-mätsäriin. Aatos ainakin pääsee kehää juoksemaan ympäri, mutta toisaalta tekis mieli viedä Ansakin. Tosin olen aika köyhä tällä hetkellä, mutta silti. Ei me olla edes treenattu mitään näyttelyhihnassa kulkemista, saatikaan että mulla olisi noutajalle sopivaa näyttelyhihnaa. :D

Sitten lauantaina matka on kohti Hyvinkäätä pääerikoisnäyttelyyn, sinne lähtee matkaan mukaan Aatos tietenkin sitten Ronja ja Topi. Aika ukko valtaista siis. Saa nähdä kuinka paljon Aatos inhoaa tällä kertaa Topia, viimmeksi ainakin kun lähdettiin Jyväskylään näyttelyihin niin ensimmäinen ilta oli sellainen ettei toisen voinut antaa edes liikkua ilman, että piti komentaa. Topi oli silloin kyllä vielä ihan pentu, ikää joku 6kk(?) ja Aatoshan ei tunnetusti tykkää pennuista. Ansaakaan ei pariin ensimmäiseen viikkoon päästetty lähellekkään, ainakaan ilman kauheaa murinaa.