Käväistiin sitten spanielin kanssa 6.6. Tuurin näyttelyssä palelemassa ja hakemassa EH, jolla olimme avoimen luokan neljänsiä. Tuomarina toimi Marina Markio ja tiukka täti oli kun 16 uroksesta tuli 5 eriä ja 20 nartusta 4 eriä.. Itse olisin enemmän eriä jaellut, oli siellä sen verran hienoja koiria mutta noh tämä oli tuomarin mielipide. Aatos meni ihan ok, virtaa olisin halunnut tuohon koiraan enemmän mutta minkäs sille voi kun Aatsi ei oo mikään showtykki. Tyksisin kyllä jos olisi. Tälläinen arvostelu saatiin: "Hyväntyyppinen, urosmainen pää, ei saa tulla raskaammaksi. 2 alaetuhammasta irronnut. Sopiva luusto. Riittävästi kulmautunut. Jyrkkä lantio. Liikkuu sivusta melko hyvin, takaa ahtaasti."

Tottahan tuo koko arvostelu on, pitänee päästä käyttämään Aatos taas Mantereen Miialla hierottavana niin vois liikkeetkin alkaa näyttämään paremmilta kun ei enää koko koira ole jumissa. Miia kun hieroi Aatoksen syksyllä niin koko koira oli ihan erilainen. Ja Aatsi ei oo ennen liikkunut takaa ahtaasti, joten tämäkin vika korjaantunee varmaankin pelkästään sillä, että koira saadaan hierottua auki. No katsotaan mitä heinäkuun alussa sanotaan sitten Kokkolassa liikkeistä. Sen jälkeen onkin piiiiitkä näyttelytauko koska Kokkolan jälkeen seuraava näytelmä johon menemme on Seinäjoella lokakuussa. :) Intoa siis aikaa keräillä. :D

Sitten katsaus tuohon noutajaan, joka on tällä hetkellä niiiin hormoniensa vallassa kun neidistä tuli nainen kun hällä alkoi ensimmäinen juoksu! Hyvin se Ansa pihtaili tuota juoksua sen ajan kun tuolla Veikkolassa oltiin, onni sinänsä, sillä lauantaina aamulla oli ensimmäiset veritipat tullut lattiaa koristamaan. Nyt Ansalla on hienot Hurtan pöksyt jalassa, jossa on hieman oranssiakin, grau! :D Osattiin tätä kyllä aavistellakin kun korvat on ollut jo parisen viikkoa kateissa, mutta en mä silti uskonut että ne vielä tulisi kun neiti vasta eilen täytti 8kk! Nyt sitten pidetään juoksujen ajan melkein kokonaan treenitaukoa, toki välillä jotain otetaan mielenvirkistykseksi mutta mitään ei treenailla valmiimmaksi kuin mitä nyt jo ollaan ettei vain tuu takapakkia.

Sitten kun juoksut alkaa olla lopussa aletaan Ansan kanssa siirtymään esine-etsinnässä siihen, että Ans ilmaisee esineet raapimalla eli enää Ansa ei sitten tuo esineitä mulle vaan ilmaisee ne kauempana musta jääden sinne siihen saakka, että mä saavun paikalla. Tai tämä on ainakin tavoitteena, sillä sitten Tullilaiset saisivat vain siirtää ilmaisun huumeitten hajuun eikä ilmaisua erikseen tarvitsisi ruveta opettamaan siellä Ansalle. Koska eihän se niitä huumeita voi noutaa kun se olis aikalailla hengellä leikkimistä. No katsotaan miten tuo ilmaisun opettaminen alkaa edistymään. :)

Aatoskin on saanut öiden ajaksi häkkikomennon, ettei vaan pääse käymään vahinkoja Ansan kans. Ainakin vielä Aatos tyytyy kohtaloonsa, mutta katsastellaan tilannetta sitten kun alkaa Ansalla olla parhaat päivät käsillä. Silloin ehkä ei nukuta..