Käytiinpä tuossa eilen Ansan kanssa pyörähtämässä Jalasjärven yläasteella kun täällä kotonakotona ollaan oltu ja täällä koulut oli sopivasti auki perjantaina. Ensin pyörittiin siinä pihalla eikä tuo arkaillut yhtään mitään, jotku ya:laiset siinä juoksenteli ohitte, mutta tuo ei ollut moksiskaan. Kävin sitten pyytämässä vara-rehtorilta luvan saataisko tulla sisälle seikkailemaan ja lupahan heltis heti ja ei taaskaan mitään ongelmia vaikka uus paikka ja aika liukkaat lattiat. Joiltakin oppilailta saatiin kummeksuvat katseet päällemme kun hyppyytin Ansaa kaikille tasoille. :D

Ansa ei onneksi kuumunut hirveästi vaikka kentällä pelas seiskaluokkalaiset jalkapalloa. Pallot kun on Ansan intohimo. :D Muutamat kiskaisut tuli kentän suuntaan, mutta muistuttelin sitten, että hei ollaan hihnassa niin sitten käveltiin loppu ajan nätisti.

Spanielikaan ei ole enää pahemmin mustalla listalla, koska nyt ollaan käyttäydytty ihan fiksusti. En sitten tiedä mistä tuo uhmailu johtuu, pitänee lisätä Aatoksen kanssa kahestaan tekemistä, josko vaikka päästäis sille tasolle, että uskallettaisiin toko-kisoihin suunnata.

 

PS: kamera is pack ! <3 Kuvasaastetta ehkä taas joskus tulossa kunhan saan tuota kaksikkoa kuvattua. :3