Otettiin tänään sitten Aatoksen kanssa noutamista ihan urakalla. Ei mitään tylsää toko-noutamista vaan erilaisia esineitä. Oli kynää, tussia, teippirullaa, rannekorua, pinniä, pinsettimiä, avaimia ja 5snt kolikko. Spanielilla oli kyllä taidot edelleen hallussa vaikken edes muista, koska viimmeksi olisin ottanut noutamista. Hävettää, koska siitä on varmasti useampi kuukausi. Aatsi tykkäs kun pääsi toteuttamaan itseään ja tuijotuskin tuli taas esiin. Se siis periaatteessa rupeaa paimentamaan niitä esineitä, hassu. :D Pitäis oikeesti saada joskus hyvä kuva siitä katseesta, koska koko koira kyyristyy ja alkaa tuijottamaan, muistuttaa aikalailla bortsua. Ollaan joskus siskon kanssa vitsailtukin, että Aatos on bortsu väärissä nahkoissa. Niin epärodunomainen se on.

Joka tapauksessa noudot meni loistavasti! Viiden sentin kolikonkaan noutamisessa ei ollut ongelmaa ja palautukset toimi. Toi on kyllä vaan niin taitava, noutaa mitä vain mikä mahtuu suuhun. Oonhan mä sillä joskus noudatuttanu myös kilon painoisen noutokapulan. :-D Tosin silloin Aatoksella kului viis minuuttia siihen, että sai kapulan mahtumaan suuhun. :D

Kennelvuoro part four alkoi heti kolmosen perään, joten koirat jatkavat tarhakoiran elämää. Saavat siis päivät pitkät olla ulkotarhassa sen aikaa, kun kennelillä pyörin. Ihmettelen kyllä, etten ole vielä edes ihan naatti vaikka viikko jo mennyt. Vielä pari viikkoa yhteensä edessä. Tämä viikko on normaalia kentsua ja sitten 32 viikko on työssäoppimista.

Treenit koirien kanssa jatkuu ja mainitaan nyt pari sanaa Ansankin treeneistä. Ollaan naksuteltu ja ehdottelu on parantunut. Tarjoaa jo loistavasti erilaisia toimintoja ja sitten saan vain vahvistaa haluamaani. :)