Saavuttiin eilen takaisin Kannukseen kun itsellä alkaa huomenna kennelvuoro part three ja koirat onkin jo saanut tuta sen, että mulla on tullut treeni-into suuresti takaisin. Eihän sitä kaipailtukaan muuta kuin kuukausi.

Eilinen meni lähinnä järjesteltäessä paikkoja ja tänään ollaanki otettu sitten vähän enemmän treeniä. Aatoksen kanssa ollaan otettu kontakti treeniä ja sivulle tuloja. Pitää jo kontaktia ihan hyvin, mutta sivulle tulo pitänee varmaan siirtää taka kautta kiertämiseksi, koska se ei osaa sitten yhtään käyttää tuota takapäätään. Treeniä siihen mutta noh, ehkä helpompaa vaan vaihtaa tyyliä. Ja voisi ohjaajan hermotkin säilyä :D

Ansan kanssa ollaan alettu ottamaan noudon alkeita, eli kapulan nostamista maasta ja pitämistä. Nostaa jo hyvin kapulan, mutta meinaa ruveta mälväämään. Tosin ei olla otettu tätä muutakuin pari kertaa. Seuraamisessa ollaan tehty paljon käännöksiä.

Esineitäkin ollaan etsiskelty ihan kivasti ja nyt toi ipana jopa kiipeää sen esineen luo! Ei vain pompi vaan oikeesti kiipeää sen esineen luo! Muutenkin kehitystä on tapahtunu vaikka tänään meinas mennä etsinnät pelkäksi rallitteluksi. Nenä kyllä kävi mutta vauhtia oli hiukan liikaa ja tarkkuus kärsi.