Käytiin Ansan kanssa ottamassa hieman verstaalla esine-etsintää. Otettiin tällä kertaa pukuhuoneessa, jossa viimmeksi oli ongelmia. Laitoin taas nännärin sinne kaapin sisään, Ansa oli piilotuksen ajan paikalla makuussa, joten ei ehtinyt hirveästi nostaa kierroksia. Lähetin Ansan aika nopeaa etsimään, joten huone ei kauaakaan saanut hajustua. Lähti hyvin tutkimaan huonetta ja pian huomasin, että haju saatu, mutta tarkentamisessa ongelmia. Tällä kertaa hyppäsi oma-aloitteisesti tuolille, mutta käveli aina oikean kaapin ohitse. Pyöri kumminkin siinä lähellä, joten rauhoitin tilanteen ja odotin hetken kunnes lähetin uudestaan etsimään. Nyt tilanne oli hieman rauhoittunut ja oikea kaapppikin löytyi. Sitten biletykset nännärin kanssa.

Laitoin nännärin uudestaan piiloon, eri kaappiin ja eri sivustalle. Nyt etsi huomattavasti paremmin ja tarkennus onnistui! Hyvä Ansabansa! Lopetettiin tähän ja biletettiin hetken nännärin kanssa. Otettiin sitten vielä hieman tokoa ja ihan jees meni. :)

 

Jaja siihen rotuarvuutteluun. ;) Anna, kyseisen rodun rotumääritelmässä lukee keskikokoinen, joten siten määrittelin keskikokoisen. Lisäksi rodusta voisi sanoa, että ei kovinkaan usein näe toko-kentillä, soveltuu rakenteensa puolesta hyvin agilityyn. Jonkin sortin paimentelija se on (oikein!) , käyttää ääntään työskennellessään. Pystyt korvat löytyy ja rodussa esiintyy useampaakin väriä..

Elinan arvaus holskusta meni kuitenkin pieleen. :D