Huoh, tänään taas kun palailin neljän tunnin koulussa olon jälkeen kämpille niin eiköhän siellä odottanut täysin stressaantunut koira. Mä en tiedä mitä mä tuon piskini kanssa tekisin, sillä joinakin päivänä se on ihan kiltisti kämpillä sen 8-9 tuntia ja on sen jälkeen kun tulen kämpille ja päästän Aatoksen pois huoneesta niin se on ihan levollinen ja sen oloinen, että on nukkunut koko päivän. Sitten taas joinakin päivinä kuten tänään oven pieli on ihan kuolassa, samoin kuin koko koira. :< D.A.P.pia oon kokeillut, ei havaittavaa vaikutusta.. Ja tosiaan kun tämä ei ole jokapäiväistä.. Syy miksi Aatos stressaa on se, ettei Ansa ole täällä mutmut miten mä pystyn lieventämään tuota stressiä, vinkkejä?

Muuten elämä tuon koiran kanssa on perushelppoa, hihnassa vetämistä ei ole ollut kovinkaan paljoa, tai ei ainakaan häiritsevästi peruslenkeillä mutta muitten koirien kanssa vauhti meinaa hieman kiihtyä, muistuttaessa himmaa kuitenkin vauhtia. Paikalla olot ovat alkaneet sujua, eikä enää yritä hipsiä, ainakaan usein.

Perustin meille myös toisen blogin, joka keskittyy lähinnä kertomaan tarkemmin treenailuista. Eli osoite sinne on http://teamdogz.blogspot.com   ja lukukutsua voi kysellä mailitse. :) Se ei ole siis näkyvissä koko yleisölle..