Tänään Aatos pääsi taasen Miialle hierottavaksi ja tälläkin kertaa oli koko selkä ihan jumissa :( Yllättävän nätisti tuo silti jaksoi sen reilun tunnin olla vaikka välillä huomaskin, että Aatosta sattui kun pahimpia kohtia Miia rupesi availemaan. Kokeiltiin Aatokseen tuota TENS-hoitoakin, eli sähköimpulssien avulla avataan jumeja syvemmistä lihaksista, Aatos ei tästä hoidosta ollut moksiskaan, silmät vain painuivat kiinni kunnes ukkeli muisti, että taas voisi koittaa josko pääsisi tästä tilanteesta pois :D Nyt on taas Aatos huollettu ja heti hieronnan jälkeen tuosta huomas eron, että liikkuu paljon puhtaammin ja reippaammin. Muutenkin on paljon aktiivisempi :) No en kyllä yhtään ihmettele tätä, joka kerta hieronnan jälkeen vaikutus on ollut samanlainen ja onhan se ihan ymmärrettävää kun ei toista enää satu.

Pitäis kyllä oppia itse hieromaan kun näin opiskelija-budjetilla ei oikein olisi varaa käyttää Aatosta kerran kuussa hierottavana ja se vaatisi sen kerta kuussa hieronnan, ettei se menisi niin pahasti jumiin.. Onneksi itse saa hieman helpotettua koiran olotilaa hieromalla, mutta en mä sitä osaa avata samalla lailla kuin Miia, joka on hieman enemmän eläimiä hieronut. Onneksi tässä lähistöllä on kuitenkin noin hyvä hieroja niin sinne voin viedä tuon aina kun vain on rahaa. :) Tulee kyllä aina niin hyvä olo itsellekkin kun tuosta koirasta oikeasti heti huomaa, että siitä hieronnasta on hyötyä.

Huomenna loma loppuu ja mä lähdenkin takaisin Kannukseen sitten vain Ansan kanssa. Aatos siis jää viihdyttämään porukoita tuoksi viikoksi kun ensi perjantaina jo tulen takaisin kun on Seinäjoen näyttely :) Saapa nähdä kuinka outoa on taas olla vain yhden koiran kanssa.