Lauantaina nähtiin Jenniä ja hänen koiriaan viikon tauon jälkeen, Daisy-sheltti myöskin pääsi takaisin emäntänsä luo, pois Ässän luota. Ässä kun hieman tykkäsi kiusata Daisya. :D Jennillä oli myös mukana uusin tulokas eli Ässää noin kuukauden nuorempi Varjo-labbis ja pennuillahan oli taas mukavaa leikkiä yhdessä. Olin ennen Varjon näkemistä ajatellut Ässän olevan ihan kivan kokoinen tuon ikäiseksi, ja sitten tulee Varjo joka on melkein samankorkuinen kuin Ässä. No muuten pennut olivatkin sitten ihan erinäköiset mutta katsotaan kuinka moni tunnistaa pennut toisistaan. Ehdotuksia voi laittaa tulemaan eli onko kuvissa Ässä & Varjo vai Varjo & Ässä ;) Ken tunnistaa pennut varsinkin riehumiskuvista niin saa kymmenen pistettä ja papukaijamerkin!

Ässä päätti myös eilen pelästyttää minut. Jätin koirat vapaaksi kämppään siksi ajaksi kun lähdin käymään kaupassa, eli vajaan tunnin ajaksi. Kotia tultaessa ovella olikin vastassa Aatoksen rimadyl-purkki hampaanjälkiä täynnä sekä tyhjänä. Ilmeisesti Ässä oli ajatellut ettei Aatos tarvitse kipulääkkeitään, en edes tajua kuinka neiti on ne kirjahyllystä saanut sillä ne on varsin korkealla ollut. Noh ilmeisesti ei tarpeeksi korkealla kuitenkaan, jos jotain hassua tästä tilanteesta haluaa vetäistä niin Ässä ei ollut koskenut ollenkaan avaamattomaan Frolic-pussiin joka oli puolet alempana kirjahyllyllä ja näin paljon helpommin otettavana.. :D No nyt on kuitenkin kaikki mahdollinen syötävä nostettu korkealle. Nopeaa mietin kuinka paljo purkissa suunnilleen oli tabletteja ja varmaankin puolillaan se oli ollut. Aatos kun ei ole kovinkaan kipeänä ollut pitkään aikaan joten ei ole lääkkeitäkään mennyt. Soitto päivystykseen Yliopistolliseen eläinsairaalaan mihin selostin tilanteen ja kysyin mitä teen, sieltä sanottiin että tule käymään.

Saavuttuamme YES:siin niin saimme heti kohtalontovereita sillä siellä oli aulassa hieman vanhemman labbis-pennun omistajat, joiden pentu oli tosin syönyt buranaa. Siinä sitten melko nopeaa pääsimme sisään missä kysyttiin taustatiedot ja tämän jälkeen Ässä otettiinkin ja vietiin toiseen huoneeseen oksennuttamaan sekä siellä otettiin verinäytteet joilla selvitettiin maksa- ja munuaisarvot. Siinä aikani odoteltuani sain Ässän käsiini ja Ässälle tarjottiin lääkehiili annos, ell kertoi että Ässä oli oksentanut mutta oksennuksessa ei näkynyt tabletteja, ilmeisesti olivat jo sulaneet sillä olen täysin varma, että Ässä ne rimadylit oli syönyt eikä Aatos. Sitten jäätiin odottamaan verikokeitten tuloksia.

Jonkin ajan kuluttua tästä ell tuli kertomaan, että veriarvoissa maksa- ja munuaisarvot olivat hieman kohonneet ja että hän suosittelisi Ässän jättämistä yöksi nesteytykseen, mikä tukisi munuaisten toimintaa sillä Ässä oli saanut mahdollisesti jopa 10-kertaisen annoksen Rimadyliä ja tulehduskipulääkkeissä yliannostus saattaa johtaa maksa ja munuaisvaurioihin sekä mahdollisesti jopa mahahaavan. Ässä jäi siis yöksi YES:siin ja aamulla sainkin sitten odotella soittoa milloin voisin neidin mennä hakemaan. Kahden jälkeen päivällä tuli soitto, että neidin voisi tulla hakemaan ja kolmelta sitten näin neidin. Ässä oli ihan normaali itsensä, energinen touhottaja. Mukaan saatiin muhkea lasku jota minun ei onnekseni tarvi maksaa, lääkettä jonka pitäisi estää tulehduskipulääkkeitten haittavaikutuksia sekä hoito-ohjeet jatkoon. Lisäksi pääsin hakemaan lisää lääkkeitä apteekissa eli tuon edellä mainitun lääkkeen lisäksi meillä on maksan toimintaa tukeva ravintolisä, lääkehiilijauhetta sekä mahahapposalpaajaa. Tuohon päälle voi vielä tulla antibiootit, jota Ässälle on annettu jo yksi annos sillä sen virtsanäytteessä oli hieman valkosolut koholla joten sillä voi ehkä mahdollisesti olla pissatulehdus, tai sitten ei. Huomenna se selviää saadaanko lisäksi antibiootit ja milloin meidän ensi viikolla pitää mennä kontrollikäynnille.