Vuoden viimeistä ja samalla koko vuosikymmenen viimeistä päivää viedään. Vuosi kerrattiinkin pari postausta sitten joten siihen ei ole enää tarvetta. Itselläni on kennelvuoro nyt puolessa välissä ja hieman meinaa ärsyttää kun en ehdi omasta mielestäni tarpeeksi huomioida Ansaa kun kentsu vie sen verta paljon aikaa. Neidillä alkaa juoksukin olla lopuillaan, joten pahimmista pilvilinnoista ollaan laskeuduttu ja samalla Ansan luonne on normalisoitunut siihen ihanuuteen mitä se normaalisti on.

Käytiin tässä pari päivää sitten ottamassa kaarihallilla taasen esineitä ja voi kun toi mun neitiseni oli taitava. :') Oli sitä vain niin kiva katsella kun Ans työskenteli ja kaikki lelutkin löytyivät helposti :) Enää NELJÄ päivää ja sitten Ansa lähtee, haikeaa ja stressaan sitä jo sillä en haluaisi luopua tuosta mutta ei mulla olisi mahiksia pitääkkään sitä. Nyt vain pitää pitää peukkuja pystys et Ansalla ja uudella ohjaajalla alkaa synkkaamaan. :) Maanantaina nähdään miltä homma alkaa vaikuttamaan kun Juha ja Jan matkaa tänne Kansasiin. Olen tässä yrittänyt väkertää Ansan käyttöohjeita ja ette voi uskoa kuinka vaikeaa on huomioida kaikki mahdolliset käskyt et ne sais listattua + sata muuta asiaa..

Vaihdoin ulkoasunkin takaisin kun ei toi uus pohja oikein toiminutkaan niin kuin halusin joten palattiin tuttuun ja turvalliseen. :)

Näiltä istumilta toivottelemme:

kuvassa Ansa on tasan 5 kk :')