Elikkäs tänään noi noutajalapset Pamsu ja Piri täyttävät yhden vuoden! Sen kummempia juhlia ei pidetty, mutta Ansalle kävin ostamassa kaupasta Hau-haun kuivattuja broilerfileitä. :) Likka tykkäs vaikka meinasikin välillä tukehtua niihin kun oli mukamas niin hyvää... Ja illalla synttäreiden kunniaksi saatiin iso annos ruokaa eli yks möltti broilerinjauhelihaa + pari desiä kuivamuonaa turvotettuna ja siihen päälle pystyyn viimeinen fileen pala. Oli muuten aika fiksu ja söi sen fileen palan vasta viimmeisenä. :D

Olin Helille puhunut, että jos se voisi ottaa lapsukaisista viralliset yksvee kuvat ja aamulla näytti aika uhkaavalta, ettei mitään kuvia saada otettua kun vettä satoi siihen malliin että.. Onneksi päivä kirkastui ja koulun jälkeen olikin ihan nätti sää. :) Koulun jälkeen siis nopiaa soittelemaan Haidille ja Helille et koska mennään kuvaamaan, jotta aurinko ei ehdi mennä piiloon. Sännättiinkin sitten, tai minä oikeastaan kun tuli kiire, niin puolen tunnin päästä koulun loppumisen jälkeen tuohon opiston nurmikentälle ja alettiin kuvailemaan. :) Sitten sisarukset sai myös leikkiä ja vetää rallia siinä keskenään + Heli otti Ansasta muutaman treenikuvan, eli seuraamista jne.

Tässä parhaita paloja Helin yli 500 otoksesta ja Helille vielä isot kiitokset ja kumarrukset hienoista kuvista :) eli kaikki kuvat Heli L.

Sitten vähän epävirallisempia kuvia..

 

Noutajastakin löytyy "hieman" poNppua!