1-vuotias! <3

Tasan vuosi takaperin Enyan tuloa maailmaan odotettiin kovasti. Nyt on kulunut ensimmäinen vuosi pikku termiitin elämästä, onnea siis koko Bohemia Xsantian E-pentueelle eli Enyalle, Elalle, Zilille, Taralle, Enzolle ja Erolle!

Vuoden aikana on tapahtunut paljon, vielä en voi todeta neidin olevan kovin viisas eikä ansioluettelollakaan voida kehuskella, mutta monella tapaa Enya on juuri passeli. Kaikkien "vikojensa" kanssa se on yhä enemmän itselleni sopiva koira. Päivä päivältä meistä tulee vahvempi tiimi ja toivottavasti meillä on joskus enemmän kerrottavaa. Enya on iloinen ja herkkä pikku terroristi, joka tekee hommia silmissä tietynlainen pilke miettien seuraavaa kepposta. Kiitos Enya, olet kuluneen vuoden aikana opettanut paljon uutta. :) Toivottavasti tulevat vuodet tuovat paljon iloa meidän molempien elämään! <3

Tänään Enya pääsi taas riehumaan uuden parhaan ystävänsä kanssa, Nuutti-sheltin ja nuorisolla oli kivaa! Illalla vielä tarkoituksena tehdä vähän kauneudenhoito operaatioita, sillä huomen aamulla suuntana on Kokkolan ryhmänäyttely. Saa nähdä millainen tuomio tuolle karvattomalle saadaan :) Alla pari kuvaa nuorisosta.


juokseminen on niin kivaa, että lelukin unohtuu matkalle.. :D