Meillä oli sitten tuossa keskiviikko aamulla kennel-kolmosten järkkäämä kiva koirakansalainen -testi. Oltiin Ansan kanssa toisia ja ihan kivasti meni vaikkei meistä KKK:ta tullutkaan. Paikalla olossa kun setvin sitä liinaa annoin vahingossa vartalo-vapautus käskyn, tajusin sen tosin vasta siinä vaiheessa kun koira tuli luokse. Huolimattomuutta multa siis ja tästä osiosta emme päässeet läpi. Saatiin ottaa paikalla olo uudestaan ja nythän se pysyi kuin tatti kun en vartalollani antanut käskyjä. Koira siis toimi mutta ohjaaja ei. :D

Seuraava osio missä meillä oli vaikeuksia (,jotka arvasin jo ennalta) eli toinen koira tuli vastaan ja siinä koirien piti istua sivulla ja sitten käteltiin vastaantulijaa niin tässähän kohtaa sosiaalinen noutajani yritti erittäin paljon tehdä tuttavuutta toiseen noutajaan, joten tästäkään emme päässeet hyväksytysti läpi. :D Viimmeinen kohta, josta emme päässeet läpi oli se kun piti mennä kolmeksi minuutiksi piiloon, Ansahan siellä piippaili, tosin muuten oli nätisti kun testaajat pitivät hihnasta kiinni.

Olen kumminkin todella tyytyväinen tuohon, testin lopuksi piti vielä leikkiä ja hyvinhän toi neiti patukkaa repi ;) Meidän luokasta pääsi vain yksi koira tuon läpitse eli Vimmeyn Tinks, onnea! Joten hmmm missäköhän meissä muissa on vikana kun ei läpi päästy ? :D No noutaja meni mun mielestä hyvin eikä mua haittaa vaikkei läpi päästykään. Seuraava todellinen koe noutajalle on suunnitelmissa sitte elokuuhun... ;)

On kyllä ollut outoa kun jätin Aatoksen viime viikonloppuna kotia ja nyt on kohta viikko menny kera yhden koiran. Ekoina päivinä olin vain et häh missä se Aatos on? kunnes muistin et sehän on kotona :D Ansakin oli pari ekaa päivää vähän hiljaisempi mutta nyt neiti on normaali itsensä ja huomenna matkataan 5 tuntia junassa kohti etelää ja kohti Tullin pentupäiviä. Mennään siis viikoksi tuonne Kirkkonummelle Ansan kanssa :) Saapa nähdä miten meillä menee :) Haidmus ja Games lähtee myös meidän matkaamme ja sitten ensi viikonloppuna on koitoksena Tuurin näyttely :)

Nyt on myös ensimmäinen vuosi ohitse täällä Kannuksessa ja kesä vietetäänkin koirien kanssa Jalasjärvellä melkein kokonaan. Heinäkuussa sitten tullaan takas Kansasiin kun alkaa kennelvuoro mutta sitä ennen meidän elämän täyttää treenien pito JKH:ssa ja ohjuksella työkomennus Palveluportin keittiöllä. Sekä tietenkin treenaillaan, koska Ansalle olisi suunnitelmissa syksyllä ainakin yhdet tokotokotoko kisat, ehkä myös toisetkin. Saapi nähä... ;3