En ole taaskaan saanut aikaseksi kirjoittaa tänne yhtään mitään hyi minä. Mutta luultavasti kirjoituksia voi alkaa taas tulla useammin kun tulee lisää syitä kirjoittaa. ;) Syy selviää teille sitten aikanaan, mitään muuta en sano muutakuin et se on karvainen ja nelijalkainen. ;)

Aatoksen kanssa elämä on taas ollut varsin treenien täytteistä. Näytelmiäkin lähdettiin treenailemaan 13.2. täällä Kannuksessa kun läheisellä Dogness-hallilla oli Koirakillan järjestämä mätsäri. Kisattiin pienissä koirissa ja vastuksena oli shetlanninlammaskoira ja eihän siitä tietenkään mitään vastusta ollut kun Aatoksella oli kunnon show-fiilis. Koira siis esiintyi aivan mahtavasti! Liikkuminen oli todella nättiä mutta poseeraaminen olisi voinut olla parempaakin. Saatiin siis punainen nauha ja odoteltiin muutama pari vielä ennen jatkokehiä. Päästiin neljän parhaan joukkoon  ja lopulta sijoituttiin punaisten pienten koirien ykköseksi. :) Tämä tietenkin oikeutti meille jatkopaikan BIS-kehään, jossa Aatos oli hieman väsynyt jo eikä esiintynyt enää niin hyvin. Sijoituttiin kuitenkin toisiksi mikä oli hieno saavutus. :)

Muuten elämä on aika hiljaista ollut. Pääpaha on yrittänyt keskittyä lukioon ja pakkastakin on sen verta paljon, että lenkkeilläkkään ei hirveästi ole voinut. Spanieli sekä omistaja kun meinaa molemmat jäätyä tuolla -24 asteen pakkaslukemissa. Tästä nyt oli tarkoitus tulla vähän pitempi postaus mutta enpä nyt keksikkään mitään tähdellisempää sanottavaa. Kuhan vain jotain piti tulla kirjoittamaan.

Loppuun hieman kuvia Aatoksesta <3. Toinen oli ihan fiiliksis ku heittelin yks päivä sille avaimia. :)

 

heitä,heitä, heitä

mä tuon nää jotta saat heittää ne uudestaan! (ette ikinä arvaa kuinka monta heittoa vaati et sain yhden onnistuneen otoksen...)

Aatos ja ILME! toinen näyttää niin onnelliselta :')

ja yhden haukkumiskuvan yritin saada. Uskottava?