Ässä ♥

Ylläoleva kuva on otettu melkein tasan vuosi takaperin 14.12.10 silloin oli kyllä hanget korkeat nietokset, vaan ei tänä vuonna. Aiemmin ehdin jo mennä iloitsemaan lumesta, joka oli jo viikon pysynyt maassa. Ilo oli lyhytaikainen kun lumet sulivat kokonaan seuraavien päivien aikana. Jouluun on alle viikko, mutta joulufiilis on pysynyt hyvin tiukasti piilossa. Yön aikana lunta oli tupruttanut sen verran, että maa oli valkoinen mutta ilo oli varsin lyhytaikaista kun jo vuorokauden sisään melkein kaikki lumet ovat jo sulaneet. Kovin helposti en uskoisi tätä sanovani, mutta lunta ja pakkasta kiitos! Luminen talvi on kuitenkin aina mukavampi kuin räntäinen talvi..

Aatoksen korvat ovat ehkä sittenkin lähteneet parantumaan, jee! Kuurina oli Vetramil Auris "lääkehunaja" korvatipat, kieltämättä olin varsin epäileväinen kyseisen tuotteen toimivuudesta, varsinkin sen jälkeen kun apteekista kävin lääkkeen ostamassa ja siellä ei sitä ollut valmiina ja sanottuani lääkkeen nimen niin ensimmäinen kysymys on olenko varma, että kyseistä tuotetta saa Suomesta.. Saatiin kuitenkin tilattua lääke tukusta ja nyt korvat ovat olleet kuurin jälkeen aika ok. Eli joskos nyt olisimme saaneet taitettua tuon korvavaiva kierteen. :) Muutama viimeinen päivä ollaan vietetty vähän rauhallisemmin kun Aatokseen iski mahatauti. Alkuun luulin Enyan olevan ripulilla ja neidille vain annoin aimo annokset MHB:ta kunnes selvisi, että se olikin koko ajan Aatos :/. Aatos alkoi olemaan jo hieman nuutunut, mutta nyt onneksi tämä ripaska alkaa olla ohitse, kiitos kunnon MHB- risotto annosten. Ja tässä lähipäivinä pystytään siirtymään kokonaan takaisin nappulalle. :)

Enya taas on kerännyt kierroksia kun en ole pariin päivään treenannut neitiä, ja lenkkeilykin ollut normaalia vähäisempää. Tänään tuo toimettomuus sitten hieman kostautui kun päätin vaihtelun vuoksi lähteä koirien kanssa pitkälle remmilenkille, joita suhteellisen harvoin teen, ennemmin lähdetään metsään missä koirat voivat painaa menemään irti. Enyahan oli sitten lenkillä oikea kiusankappale, milloin oltiin roikkumassa Aatoksen korvissa ja jatkuvasti meinattiin painaa nelivedolla menemään. Enya on muutenkin niin innoissaan lumesta, että hihnakäyttäytyminen meinaa olla työn ja tuskan takana. Lumessa kun olisi mukava pomppia ja riehua. ;)

Alan kieltämättä olla varsin ärsyyntynyt vallitsevaan ilma tilaan. Kamera on pölyttynyt hyllyssä viimeiset pari kuukautta kun yksinkertaisesti ei ole ollut hyviä ilmoja. Tai jos aurinko on sattunut pilkahtamaan niin tämä erehdys on tapahtunut sinä aikana kun olen ahkerasti istunut lukiolla opiskelemassa. Koulusta päästäessä ilma on taas ollut tasaisen harmaa ja masentava. Ärsyttävää ja turhauttavaa. Ensi viikolla tiistaina alkaa joululoma, jolloin matkataan koirien kanssa Jalasjärvelle. Josko sinne edes voisi hieman lunta ripotella ja semmoset pikku pakkaset, että lumi pysyy maassakin? Kiitos :)