Otin äsken tuon kauhukaksikon kanssa vähän "maasto"lajeja näin sisällä treenaille. Ansalle esine-etsintää ja Aatokselle hakua pitkästä aikaa.

Ansan kanssa otin ensin olohuoneeseen muutaman esine piston, laitoin useamman lelun piiloon ja hyvinhän toi likka nenäänsä käytti. Tällä kertaa toi muutakin kuin vain palloa. Laitoin narupallon lisäksi piiloon pari hanskaa ja sitten pyyhkeestä tehdyn lelun. Toi ensin toisen hanskoista, löysi aika nopiaa. Vein hanskan uudestaan piiloon, uuteen sellaiseen ja Ansa toi tämän jälkeen pyyhelelun. Otettiin vielä yks pisto olkkariin ja nyt se narupallo löytyi sieltä maton alta.

Sitten olin ensin kämppikseni Johannan labbikselle ensin maalimiehenä ja tämän jälkeen otettiin kaks pistoa Aatokselle kellariin niin, että menin itse piiloon. Ensimmäisellä pistolla palkkasin Aatoksen heti kun se tuli ja en edes ehtinyt sanoa ukko-käskyä kun Aatos alkoi tarjoamaan jo haukkua. Hyvä poika! Haukutin siinä sitten hetken ja palkkasin välillä. Otettiin sitten vielä toinen ja nyt jouduin sanomaan käskyn mutta ihan hyvää haukkua sieltä tuli. Kaiken kaikkiaan olin todella ylpeä Aatoksesta koska ollaan treenattu viimmeks joskus syksyllä, viime vuoden puolella kumminkin. :)

Sitten otin Ansalla parit esine-etsinnät kellariin ja parit ekat se löysi hyvin ja käytti nenäänsä mutta sitten tuo noutaja kiihty taas liikaa ja ei pystynyt keskittymään. Lelun luona oli kyllä ja haisteli sitä, mutta ei sit ruvennut ottamaan sitä mukaansa vaan sai jonkun muun hajun ja lopulta tuli luokse. Lähetin sitten uudestaan ja haki sitten sen lelun jota oli jo aiemmin käynyt haistelemassa. Kävin sitten laittamassa narupallon helpompaan piiloon kun oli kerta vaikeuksia, että jää hyvä mieli ja nythän ei sitten mitään ongelmia. Kyllä tuolla nenä toimii muttakun ruvetaan hösäämään niin se menee sitten ihan totaalisesti tukkoon.