Tänään oli käytäntöä ja käytännössä jälkeä ja hakua. Meidän osalta ei mennyt kovinkaan vahvasti, tein Aatokselle liian lyhyen jäljen joten sen aikana se vasta lopussa ehti päästä kunnolla jyvälle. Haku taas päättyi varsin ikävästi sillä otettiin muutama pako ilman ilmaisua ja tuo koira onnistui jotenkin pomppimaan siellä metikössä niin, että toinen jalka vissiin lähti hieman lonkasta paikaltaan. Koira vinku kivusta ja ei varannut tuolle vasemmalle takajalalle ollenkaan painoa hetkeen. Siinä sitten tarkistaa kävikö oikeasti mitään pahempaa ja tällä välin jalka oli ilmeisesti mennyt takaisin paikoilleen sillä koira käveli normaalisti ja varasi painoaan sille jalalle. Mutta kyllä toi taas herätti siihen kuinka risa toi koira oikeasti on, huoh. :<  Muuten treeneissä ei oikeastaan ole mitään mainitsemisen arvoista, sillä ei me kovinkaan vaikeita treenejä voitu tehdä, koska jälkeä/hakua oon tehnyt Aatokselle viimeksi syksyllä 2008. Lisäksi aikaa jäi haulle aika vähän. Nyt Aatos kuitenkin jää taas sivuun käytännöntuntikoira-hommista ja syy löytyy tästä..

Eli otsikkoon palaten voisin esitellä meidän lauman uusimman jäsenen. ;) Joku varmasti on arvaillutkin oikeaan suuntaan, että pentuhan talouteen on tulossa ja tottahan se on. Tänään siis Tullin ihmiset ajelivat tänne tuomaan uutta pentua kasvamaan eli pitemmittä puheitta esitellään uusin vahvuus kuvin.

Kyseessä on siis Enni, joka sai uudeksi nimekseen "Ässä". Ässä on siis Ansan tavoin opaskoirakoulun kasvatteja ja emänä on opaskoirakoulun oma narttu Äni ja isänä huumekoira Elmo, virallisemmin  Namusillan villiwaw. Ikää penskalla on nyt tasan 7viikkoa eli tyyppi on syntynyt 24.3.2010. Lisäksi Ässä on tälläinen x-labbis kuten Ansakin, eli suvusta löytyy jonkun verran kultsua, isä on puhdas labbis kuitenkin. Mitä tuo nyt tässä on parisen tuntia jaloissa pyörinyt niin todella hyvältä pennulta vaikuttaa, on todella reipas, aktiivinen, avoin jne. Vauhdilla vain uusia asioita kohden. :)

Ässä on päässyt myös tutustumaan Aatokseen ja Aatsi on yllättävän kilti ollut tuota penskaa kohtaan! :O Ei edes ole ärissyt paljon ollenkaan, hieman toki pitää komentaa kun ällöttävä pentu yrittää lähennellä mutta komentaminen on ainakin vielä ollut todella pientä. Ässä vaan ei oikein tajua ettei Aatsi piittaa siitä, Ä heiluttaa vaan häntää ja pyytää Aatsia leikkiin, mutta eihän toi mun yrmy spanieli semmosen päälle ymmärrä. :D Saa nähä miten tää meidän elämä lähtee porskuttaan eteenpäin, tarkotuksenahan tuosta olisi saada koulutettua mahdollisimman hyvä huumekoira. Katotaan miten onnistun toisen kerran :)