Käytiin eilen treenaamassa Heidin ja Gamman kanssa ja samalla tuli otettua kamera matkaan ja otettiin sisaruksista uudet poseerauskuvat. Kuvaussession jälkeen katseltiin huhtikuussa otettuja kuvia ja eihän siinä voinut muutakuin nauraa kuinka kuikelo Gamma silloin on ollut, nykyiseen äijään verrattuna 8) Haikeuden tunnekki siinä mielen syöverissä käväisi, olihan nämä silloin pieniä ja viattomia. Tosin tykkään nykyisestä olotilasta enemmän kun Ansan kanssa saa tehdäkkin jotain, eikä tartte miettiä sitä kun se on niin pieni ja kuinka se väsyy jne.

Treeneistä voisin sanoa sen verran, että neiti toimi aika hyvin, ei nyt mitenkään upeasti, on toiminut paremminkin. Mutta rallittelua ei esiintynyt ollenkaan kun kaarihallissa oli enemmän traktoreita. Kaikki neljä esinettä löyty ja koiralla oli kivaa. Gamma taas toimi hyvin, on se kyllä niin kehittynyt entiseen verrattuna, mutta Heidi saa kertoilla Gammasta tarkemmin omassa blogissaan.

Lisäksi en voi kuin hämmästellä näillä sivuilla käynyttä kävijämäärää. :O Kolmeviikkoa kulunut ja jo 200 ihmistä käynyt vierailulla. Keitä olette niin siitä en tiedä, osan nyt arvaan ketkä tätä käyvät lueskelemassa, mutta suurin osa on ehkä (?) tuntemattomia. Paljastakaa itsenne ;D Onhan se toki mukava kun joku jaksaa mun jorinoita lueskella mutta päivän aiheeseen eli kuviin.

Heidi napsaisi kuvat joissa Ansa esiintyy yksin, sekä meidän yhteiskuvan, kiitokset siitä! Ken tunnistaa sisarukset toisistaan voi alkaa veikkaamaan ;) Varsinkin pentukuvasta. Rekvisiittana toimi Heidin ketjukaulain ja MSO:n ympäristö :)

AjaR.jpg

IMG_9330.jpg

IMG_9339.jpg

IMG_9354.jpg

IMG_9358.jpg

IMG_9372.jpg

IMG_9388.jpg

IMG_9392.jpg

IMG_9408.jpg

IMG_9424.jpg

 

ja palataan nyt yhden kuvan verran taaksepäin eli Ansa ja Gamma ensimmäisellä junamatkallaan

IMG_3070.JPG