Kyllä Ansasta huomaa, että kyseessä on true noutaja. Jos joku ei tiedä niin asun joen vieressä. No chillailtiin sitten koirien kanssa eilen takapihalla niin eiköhän tämä musta salama eli Ansa huomannu et hei vettä! Joki on siis sulanut rannoista jonku ehkäpä puol metriä(?). No eiköhän tämä fiksuakin fiksumpi noutajani loikkaa sinne veteen ja kiipeä sitten sinne jäälautan päälle ja meinas lähteä keskelle jokea hiippaileen.

Oon tietenkin ihan paniikis ja oon ihan varma et nyt se hukkuu tuonne keskelle jokea ja melkeinpä kiljun (tai oikeastaan kiljunkin) Ansaa tulemaan luokse ja muita kiljunta-huomion-kiinnitys variaatioita kiinnittääkseni pienen noutajan huomion. No kyllähän tämä noutaja sitten ehjänä tuli sieltä pois ja olin ihan onnellinen. JEE se on hengis ja niin poispäin..

Niin eiköhän tämä hyppää uudestaan sinne veteen? Nyt Ansa meinas lähtee vielä kauemmaksi mutta selviytyi onneksi hengissä maankamaralle. Nyt tässä seuraillaan ettei pulikoimisesta jäisessä vedessä seuraa mitään ikävämpiä seurauksia kuin ohjaajan järkyttyminen. Hyvin tuo ainakin vielä pötköttää menemään. :D