Ohjaajalla olisi sata asiaa tehtävänä ja aikaa ei tunnu riittävän mihinkään. Kouluhommia pääasiassa ja tietenkin kun tulee lusmuiltua niin tekemättömät työt aiheuttavat stressiä. Koirien kanssa ollaan kuitenkin jaksettu värkätä ihan kivasti ja Ansan kanssa treenaillessa olen lähinnä panikoinut meidän vauhdilla lähestyvää koetta, klunk. Koira periaatteessa osaa kaiken ja mahikset ykköstulokseen on ihan kivat. Kuitenkin mieltä hieman kaihertaa onko tämä kuitenkaan niin fiksua... Tulokset pitää kuitenkin hankkia, ja tuolla se onnistuu himpun verran helpommin kuin Aatoksen kanssa.

Ansa on myöskin palannut normaaliksi! Oireita valeraskaudesta en enää kovinkaan paljon huomaa (tai sitten olen vain tottunut siihen jo siinä määrin) ja muutenkin koiran aktiivisuus on noussut entiselle tasolle. Ja etsinnät on alkaneet taas sujumaan! Toki se on edelleen liinassa etsiessä, mutta paremmalla mallilla ollaan. Ja jos nyt tokosta pari sanaa sanoisin niin liikkeestä seisominen alkaa olla jo aikalailla purkissa. Ei se pysähdys mikään näpäkkä ole, mutta ei se valu ainakaan hirveästi perään. Ainakaan mitä olen itse sivusilmällä kattonut. Liikkeen loppua pitää vielä hioa ku meinaa liikkua kun menen siihen sivulle. Mutta ei mitenkään pahasti.

Sitten moni on varmaan käynyt kyttäämässä, josko tuosta spanielista olisin kertonut jotain, et onko se parantunut jne. Paremmalta se vaikuttaa, eikä ole kipuillut nyt ollenkaan. Viikonloppunu tyhjensin anaalirauhaset, eikä ne tällä kertaa ollut kahvinpurua täynnä niinkuin siellä eläinlääkäris. Ei myöskään arista takapäätään eli voisi sanoa, että tällä hetkellä menee terveyden saralta hyvin. :) Oon myös omilla stetareillani kuunnellut tuota sydäntä eikä mielestäni sieltä enää sitä sivuääntä kuulu? No eläinlääkäriin ollaan kuukauden päästä menossa ja sitten saadaan se virallinen lausunto. Kennelliitosta ei kai vielä ole laskua tullut, joten lonkkien tilanteesta en osaa sanoa mitään. Pääasia kumminkin, että tuo piski voi tällä hetkellä hyvin.

Uskaltauduin ottamaan ihan pienen ratapätkän Aatoksen kanssa viikonloppuna. Siinä oli kaksi aitaa ja putki + erikseen vielä kepit ja voi luoja kun toi tykkäs! Sitä intoa on vaikea sanoin kuvailla. :) Ja kepit oli edelleen hallinnassa ;) Tokoakin ollaan tehty ja se alkaa näyttää jo ihan kivalta, joiltain osin... Pian saan varmaan myös mokkulankin niin päivitysnopeuskin voi pian muuttua aktiivisemmiksi... ;)